عطر محمدی در باغ گل نیشابور



ایسنا/ خراسان رضوی معاون کمیته ساماندهی و مدیر جهادکشاورزی نیشابور با بیان اینکه برداشت گل محمدی در این شهرستان بسیار مطلوب است و این برداشت با تلاش کشاورزان تولیدی آغاز شده است گفت:

محمدعلی فرهمند راد گفت: گسترش اقدامات و کلاس های آموزشی جهاد کشاورزی در شهرستان از جمله اقدامات حمایتی در این حوزه است. در حال حاضر 13 هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی است که حدود 9 هکتار آن بارور و 4 هکتار مابقی غیر بارور است.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود 20 تن محصول از باغات بارور برداشت شود که مجموع درآمدی معادل 10 میلیارد ریال برای کشاورزان به همراه خواهد داشت. از تعداد گل محمدی تولیدی در شهرستان، حدود 12 تن به خارج از شهر ارسال می شود و چهار تن به صورت غنچه و چهار تن به صورت تازه به فروش می رسد.

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی نیشابور، فرهمند راد گفت: علیرغم فعالیت 12 واحد صنعتی و خانگی که 10 تن آن منجر به تولید 10 هزار لیتر گل رز می شود، طرح در این شهرستان جمع آوری می شود. ” کم بودن آفات و بیماری ها، قیمت مناسب، هزینه جاری کم و مقاومت در برابر خشکی و سرمازدگی این گیاه از عوامل موثر بر رشد آن است.

وی بیان کرد: توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی از جمله تهیه اسانس، خرمالو چینی، مرباسازی و فرآوری غنچه های خشک یکی از نیازهای ضروری فعالیت های حاشیه ای برای ایجاد ارزش، افزایش و اشتغالزایی برای این محصول است.

وی ادامه داد: به دلیل جوان بودن باغ گل، میانگین برداشت در سطح شهرستان 2200 کیلوگرم در هکتار است. این در حالی است که این باغات گل در سال چهارم با میانگین 3000 قنتل در هکتار بیشترین عملکرد را دارند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: گل محمدی به صورت قلمه و قلمه از آذر تا اواخر اسفند و از فروردین تا اردیبهشت به صورت گلبرگ و جوانه برداشت می شود. این گیاه به مدت 4 سال گل می دهد و از سال سوم کارایی اقتصادی آشکاری می دهد. پس از 2 سال، شاخه های این درخت 2 سانتی متر قطع شد و باغ جدیدی ساخته شد.

انتهای پیام/



Source link

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در Uncategorized

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.