[ad_1]
رئیس سابق سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران معتقد است: اجرای طرح تجمیع اعداد امدادی کار ساده ای نیست.
رضا کرمی محمدی در گفت وگو با ایسنا، وی در خصوص طرح استقرار یک شماره تلفن برای تجهیزات امدادی گفت: پیش از این بارها بحث اجرای شماره تلفن واحد تجهیزات امدادی به شورای شهر و شورای شهر آورده شده بود که تمامی تجهیزات امدادی مانند آتش نشانی اضطراری. و … تماس و ارسال تماس به سازمان های تخصصی با سیستم ایجاد شده وجود دارد.
رئیس سابق سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: مزیت این کار این است که مردم به سرعت شماره تلفن تماس را حفظ می کنند تا بتوانند سریع پاسخگو باشند اما طرح از نظر ساختاری دارای ایراداتی است و به راحتی قابل هماهنگی نیست. ? «سیستمهای پاسخگویی این سازمانها متفاوت است و سیستمهای خاص خود را دارند. این سازمانها نیز پروتکلهای متفاوتی دارند، سیستمهای آنها نیز مستقل از یکدیگر هستند. بنابراین، در مواجهه با این موضوع، هماهنگی با مشکلات زیادی مواجه شد، به طوری که پروژه تقریباً ساکت بود.
نصیرالدین طوسی مدرس دانشگاه خواجه با تاکید بر اینکه این پروژه نیازمند بودجه بسیار بالایی است و کشور توان تامین آن را ندارد، گفت: این پروژه نیازمند زیرساخت ها و سرورهای پر ظرفیتی است که باید سیستم های همه سازمان ها به آن متصل شود. این مستلزم هزینه بالایی است. البته از آنجایی که این طرح هنوز به طور کامل تکمیل نشده و مشکلات آن هنوز مشخص نشده است، برخی از بحث های آن باقی است. اتصال چندین سیستم به یکدیگر یک فرآیند بسیار طولانی است. همچنین آموزش نیرویی که بتواند با همه این مشکلات مقابله کند، زمان زیادی می برد.
طرحها برای تثبیت اعداد امدادی هنوز ابتدایی هستند
او گفت: «این طرح هنوز ابتدایی است و به اندازه کافی به اجرا نزدیک نیست. با یکدیگر. برای سالهای متمادی، ما سیستمهای خاصی را برای هر سازمان بررسی کردهایم که هر کدام در جهت متفاوتی حرکت میکنند. اگر بخواهیم اینها را ادغام کنیم کار آسانی نخواهد بود. هرکدام از این سیستم ها باید به عنوان پایه نصب شوند که در این صورت سیستم های دیگر دچار مشکل می شوند یا سیستم جدیدی اضافه شود که مشکلات آن باعث کاهش دوام آن شود.
وی گفت: با توجه به شرایط فعلی، مزایای این طرح قابل توجیه نیست. این در حالی است که سازمان های امدادی کار خود را انجام می دهند و هیچ مشکل عملیاتی وجود ندارد. تنها مشکل این است که یکپارچه نیستند و الان هم این سازمان ها کارشان را خوب انجام می دهند. این بدان معنی است که این اقدام لزوماً فوری نیست، به همین دلیل است که مشوق های هزینه در اولویت نیست. البته بعید می دانم اقدام جدیدی صورت گرفته باشد اما با توجه به شرایط فعلی نمی دانم اقدام خاصی صورت گرفته است یا خیر.
کرمی محمدی در خصوص اجرای طرح پایلوت در تهران گفت: نمیدانم زیرساختهای این طرح به راحتی قابل تامین است، اما اگر فراهم شود فکر میکنم باید انجام شود. شغل و سیستم تک به عنوان یک گزینه در کنار اینها برای مدتی اضافه شود تا تماس های کمتر و تغییرات به تدریج جایگزین سیستم های دیگر شود.
وی ادامه داد: من توجیه محکمی برای انجام این طرح نمی بینم. در هر صورت اگر پروژه در تهران انجام شود مثل این است که در داخل کشور انجام می شود و فکر می کنم اگر به صورت پایلوت انجام شود باید در یک شهر کوچکتر انجام شود تا پاسخ داده شود و بعد به تهران بروند. ; البته اگر در شهرداری ها اجرا شود فرقی نمی کند و اگر در مناطق شهری اجرا نمی شود سیستم های دیگر آنها ناقص است، مثلا ممکن است سازمان آتش نشانی در آن شهرهای کوچکتر سیستم کاملی نداشته باشد.
به گزارش ایسنا؛ که در به تازگیرئیس مرکز عملیات اورژانس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران استان تهران از راه اندازی طرح ایجاد مرکز دیسپچ و شماره تماس یگان مشترک امدادی خبر داد. پروژه ای که اجرای آن در آذرماه 1400 در اولین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران در دولت سیزدهم به تصویب رسید. از طرح راهاندازی شماره تلفن واحد تجهیزات امدادی به عنوان یکی از پروژههای تهران پایتخت یاد میشود که به گفته برخی مسئولان، پس از رفع موانع و چالشهای اصلی و روند اجرایی، بهصورت پایلوت در تهران اجرا میشود. در سراسر کشور توسعه و به بهره برداری رسید.
انتهای پیام/
Source link