ایسنا/ بوشهر فرماندار دشتستان گفت: تشکیل جهاددانشگاهی با ماموریت عملی و مسئله محور و با توجه به وسعت، ظرفیت و پتانسیل شهرستان، دستاوردهایی را در پی خواهد داشت.
صادق بوستانی در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر گفت: جهاددانشگاهی در هر منطقه شروع به فعالیت کرده و نقش موثری در توسعه آن منطقه ایفا می کند چرا که شاهد تحولات بزرگی بوده ایم. . و دستاوردهای از سال 1375 در استان بوشهر.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی در شهرستان دشتستان تصریح کرد: دشتستان از نظر وسعت و صلاحیت از جمله آثار باستانی، صنایع دستی، اشتغال بانوان، گردشگری، کشاورزی، صنعت و … و کمبود تقاضا برتر است.
این مسئول با بیان مسئولیت جهاددانشگاهی در خصوص مصادره، گفت: بخشی از محرومیت ها فقر فرهنگی است و فقر آموزشی و علمی باید با همکاری جهاددانشگاهی در دشتستان جبران و رفع شود.
فرماندار دشتستان در نهایت کمک به ایجاد و تامین زیرساخت های راه اندازی جهاددانشگاهی در این شهرستان را اقدامی ضروری برای تسریع در ساخت این موسسه می داند.
رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر نیز در این دیدار گفت: سد رئیسعلی دلواری و سد دالکی که در حال ساخت هستند فضاهای بسیار مناسبی برای کسب و کار به ویژه در حوزه آبزی پروری است. با وجود اینکه شهر به دریا متصل نیست، سد بهترین مکان برای نگهداری ماهی در قفس است.
علی احمدی زاده ادامه داد: با توجه به اینکه همکاری های مفیدی با شرکت پشت سد در حال انجام است، با راه اندازی جهاددانشگاهی در شهرستان دشتستان شاهد اتفاقات امیدوارکننده تری خواهیم بود.
وی افزود: ایمان به جوانی همیشه موفق خواهد بود و با نیروی جوان و اعتماد به جهاددانشگاهی دشتستان، اصلاح تنوع خرما را در بحث کشاورزی و با شناخت و بومی سازی مناطق پیش خواهیم برد.
رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به بخش معدن در کنار بخش کشاورزی دشتستان، خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی می تواند در حوزه ارزش افزوده اقتصادی خرما ورود کرده و برای ایجاد مرکز تخصصی کشاورزی، تولید محصول همکاری کند. . و فناوری و تجاری سازی آفت در شهرستان دشتستان.
انتهای پیام/