ارتباط یک بیماری کشنده با رژیم غذایی

[ad_1]

سرطان یک عامل مهم و کشنده در جهان باقی مانده است و متخصصان پزشکی در تلاش هستند تا راه های موثرتری برای درمان آن بیابند.

به گزارش ایسنا، تعداد مبتلایان به سرطان در جهان همچنان ناامیدکننده است.

طبق مطالعات قبلی، تا سال 2020، نزدیک به 10 میلیون نفر بر اثر سرطان خواهند مرد.

متخصصان پزشکی هنوز در تلاش برای شناسایی عوامل خطر سرطان هستند.

اگرچه نقش رژیم غذایی در افزایش خطر سرطان بحث برانگیز است، اما شواهد فزاینده ای وجود دارد که این ارتباط وجود دارد و نمی توان آن را نادیده گرفت.

بیشتر مردم بر رابطه بین رژیم غذایی و خطر ابتلا به سرطان تمرکز می کنند.

بر اساس یک مطالعه، ارتباط معناداری بین مصرف یک غذای معمولی و مصرف زیاد آن با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ وجود دارد.

شواهد اخیر حاکی از آن است که بین خوردن گوشت قرمز یا فرآوری شده و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط معناداری وجود دارد.

سرطان کولورکتال سومین سرطان شایع در جهان است.

به گزارش اکسپرس، مطالعات اکولوژیکی رابطه مثبت معناداری را بین مصرف گوشت و افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ نشان می دهد. به ازای مصرف هر 50 گرم گوشت فرآوری شده در روز، خطر ابتلا به این سرطان 17 درصد افزایش می یابد و به ازای هر 100 گرم گوشت قرمز مصرفی، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ 18 درصد افزایش می یابد.

انتهای پیام/

[ad_2]
Source link

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.